fredag den 28. januar 2011
Vintermad
Bacontern steges og sættes til side. Kyllingeoverlår brunes i baconfedtet og sættes til side. Perlespelt, vand og en grøntsagsbouillonterning hældes ned i den samme gryde og koges med frisk timian. Kyllingen lægges ned i gryden og koges sammen med spelt i ca. 20 minutter. Kyllingen tages op igen. Fintsnittet hvidkål, ærter og de stegte bacontern hældes ned til perlespelten. Kyllingen ned i igen. Færdig. Namnam.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Topscorere den seneste uge
-
På søndag skal vi til barnedåb, og jeg har hæklet en gave til dåbsbarnet. Jeg havde lyst til at forsøge mig med at hækle en børnebogsklassik...
-
Søndagen er bl.a. gået med at lave denne lille rangle: Det er overhovedet ikke min ide - jeg har set dem flere steder. Men jeg måtte lig...
-
Sådan hækler du en colaflaske til legekøkkenet: Du skal bruge: - Brunt og rødt garn. Jeg har brugt akrylgarn til hæklenål str. 3. Du ka...
MUMS...
SvarSletser lækkert ud lige mig sådan noget sundt mad.
SvarSletDet var rigtig lækkert og rigtig godt på en råkold dag :-)
SvarSlet